jasa kami

KLT Carbide

Naon urang ngalakukeun

about-us

Solusi tahan ngagem terpadu

Solusi
about-us

Ahli bagian ngagem dunya

Produk Center
pausahaan urang

KLT Carbide

Saha urang

Salaku "ahli-kelas dunya dina ngagem-lalawanan", KLT CARBIDE CO., LTD mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional nu integrates panalungtikan, produksi jeung jualan rupa-rupa bagian maké-tahan husus ngawangun, bahan rékayasa permukaan anyar jeung aplikasi rékayasa permukaan, dedicated ka nyadiakeun solusi tahan maké terpadu.

Tingali deui
  • 400+

    Patugas
  • 100+

    Teknisi
  • 500+

    Mesin
  • 1000+

    Produktivitas taunan

Kasohor global

Ahli dina solusi tahan ngagem

renowned Puterkeun pidéo
produk urang

KLT Carbide

produk urang

High-Temperature Durable Silicon Carbide SSIC  Seal Rings Bushes
High Velocity Oxygen Fuel Spraying Tungsten Carbide Powder Coating
Tungsten Cabide Pins for Grinders, Attritors or Sand Mills
High Performance K1 0/K20/K30/K40 Tungsten Carbide Plate
Tungsten Carbide Drill Bit Buttons For Stone Drilling From Factory KLT
Tungsten Carbide Nozzle High Pressure Cleaner Durable Coarse Thread With Rubber Cover Or Aluminium Cover
YG6/YG8/YN6/YG10/YG11 Tungsten Carbide Sealing Ring for Mechanical Seal
High precision OEM ODM custom tungsten carbide sleeve for pump
Tungsten Carbide Throttle Valve Plate
Tungsten carbide machinery bearing ball,carbide beads/pellet.
Customized Polishing Throttle Valve Bering Wear-resistant High Hardness Use Longlife Time
news
Mitra kami

Warta urang

about-us
about-usabout-us
produk urang

KLT Carbide

Mitra kami